Point & click adventure games 2012

Je ziet ze steeds minder, de klassieke point & click games. En adventure games zijn ook al jaren minder populair. Toch blijven er ieder jaar wel een paar van dit soort spellen uitkomen, waarschijnlijk omdat veel vrouwelijke gamers dit soort spellen nog steeds leuk vinden. Myself included. Ik heb geen Playstation, PSP, Nintendo of wat dan ook, maar een gewone PC. Gelukkig zijn point & click adventure games vaak gemaakt voor de PC. Waarschijnlijk om dezelfde reden: vrouwen die gamen doen dat vaak nog ouderwets op de personal computer. Hoe ouderwets en achterhaald mijn spelletjesvoorkeur dan ook is, ik wed dat er genoeg mensen zijn die de in dit artikel behandelde point & click adventure game sook leuk zullen vinden.

Lost in Time

Tijdens het spelen van Lost in Time: The Clockwork Tower moet je verschillende mini-games, raadsels en puzzels oplossen. Ook moet je door gesprekken met diverse personages steeds een stukje verder zien te komen. Een klassieke point & click adventure, maar dan wel in een nieuw jasje wat betreft de hoge grafische kwaliteit.

Dark Strokes

Dark Strokes: Sins of the Fathers is een adventure uitgebracht in juli 2012. Het heeft een bovennatuurlijk en griezelig plot. Ethan en Claire zijn de hoofdrolspelers. Ze zijn op weg naar een afgelegen dorpje om de vader van Ethan te ontmoeten. Eenmaal in het dorp aangekomen komen ze er achter dat het wordt bezet door “De Gezichtslozen” en Claire wordt gevangengenomen. Ethan zal zijn verloofde moeten zien te redden en het dorp te bevrijden.

Dit is een collectors editie, wat inhoudt dat er extra bonuslevels, een strategiegids en speciale wallpapers aan het spel zijn toegevoegd.

Mata Hari

Mata Hari is de beruchte spion uit de tweede wereldoorlog. In Secret Missions:Mata Hari and the Kaiser’s Submarines ben jij Mata Hari en moet je proberen om achter de geheimen van de Duitsers zien te komen. Het spel is uitgebracht in februari 2012.

Gerelateerd:

  1. Niet Catan-achtige Bordspelen
  2. De Beste Romantische Films
  3. Klassieke Films

Door Over Life and You

Lifeandyou.nl staat vol met artikelen over lifestyle en andere zaken die mij interesseren, inspireren, of simpelweg op mijn pad komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *