Mijn nieuwe oude boot

Iedereen is bezig met de elfstedentocht, maar ik heb een hele andere zaak aan mijn hoofd. Ik heb namelijk een nieuwe tweedehandsboot gekocht! Mijn oude boot uit Groningen was eigenlijk al jaren aan vervanging toe. In plaats van de zeilboot die ik had had ik ook liever een grachtenboot. In Amsterdam kom ik met die zeilboot namelijk niet ver… Nu kwam ik grachtenboot.com tegen en besloot ik eens in hun scheepsloods te gaan kijken. Ik was verkocht.

Grachtenboot.com

Op grachtenboot.com lees je het concept, helaas valt er online verder geen boot van ze te bezichtigen. Ik kan je vertellen, het is het bezoekje aan de loods waard! Vanaf € 1250 ,- heb je al een bootje met motor en wil je er een zonder, dan ben je uiteraard al voor veel minder klaar.

Een bootverzekering

Nu moet ik hem nog wel even verzekeren natuurlijk. Nu had ik mijn oude boot bij DOV verzekerd, een kleine maatschappij uit Groningen. Nog in mijn studententijd ben ik via via bij ze terecht gekomen en het is me altijd goed bevallen. Helaas blijken ze geen open grachtenbootjes te verzekeren, aangezien het risico op bijvoorbeeld diefstal te groot is. Helaas, ik moet dus nog op zoek naar een andere verzekering..

Gerelateerd:

  1. Krasse Caravans
  2. Fiets Foetsie?
  3. Weber bbq in het Vondelpark

Door Over Life and You

Lifeandyou.nl staat vol met artikelen over lifestyle en andere zaken die mij interesseren, inspireren, of simpelweg op mijn pad komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *