Fiets Foetsie?

Als je al een tijdje in Amsterdam of een andere grote stad woont ben je vast niet in het bezit van de eerste fiets die je daar kocht. Er worden jaarlijks alleen in Amsterdam namelijk al zo’n 50.000 fietsen gestolen. Wat kun je er tegen doen? Je zou 5 sloten aan kunnen schaffen, al is dat nog steeds geen garantie dat je je fiets houdt. Bovendien ben je dan iedere keer 3 uur bezig om je fiets van het slot te halen en andersom, oftewel, dat is geen optie. Je nieuwe fiets een oud verfje geven is ook geen topidee, want fietsendieven zijn dan juist eerder geneigd je fiets te stelen. Het maakt het anders wel erg verdacht, zo’n guur figuur bij zo’n nieuwe fiets. Een oude krakfiets aanschaffen is al een beter alternatief, maarja, dan heb je de kans dat je na een maand weer toe bent aan een andere nieuwe oude fiets. De enige twee goede opties kosten je geld: schaf een kwaliteitsslot aan dat dieven in ieder geval een hoop tijd en moeite kost om open te krijgen, of verzeker je fiets. Een tip die ik je daarbij mee kan geven: koop geen fiets van meer dan 200 euro!

Goede Goedkope Fietsen

Een goede stadsfiets is de oma-fiets. Behalve dat ze degelijk zijn en prettig fietsen, zijn ze over het algemeen ook niet zo duur. Daarnaast worden ze ook overal verkocht. Hieronder drie van dit soort omafietsen:

 

m4s0n501

Gerelateerd:

 1. Weber bbq in het Vondelpark
 2. De Horlogetelefoon
 3. Parkeerpret op Schiphol

One Comment to “Fiets Foetsie?”

 1. movies by plot 18 november 2014 at 12:11 #

  You are so interesting! I don’t suppose I have read through
  something like this before. So great to find another person with a
  few genuine thoughts on this topic. Seriously.. many thanks for starting
  this up. This web site is one thing that’s needed on the web, someone with a bit of originality!

  My web-site movies by plot

Leave a Reply

Username :
Email :
Web Site :
Comment :

Door Over Life and You

Lifeandyou.nl staat vol met artikelen over lifestyle en andere zaken die mij interesseren, inspireren, of simpelweg op mijn pad komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *