De Horlogetelefoon

Wat je allemaal al niet tegenkomt op twitter. Soms proberen mensen een product te verkopen waarvan je denkt “o, best leuk”, maar als je dan naar de website gaat zie je dat het echt prullen zijn. Soms kom je iets tegen dat écht de moeite waard lijkt te zijn. Zo werkte het voor mij met de horlogetelefoon.

Horlogetelefoon.eu

Op de homepage van twitter heb je zo’n “who to follow” lijstje. Waar dat lijstje op gebaseerd wordt weet ik niet, maar er zit nog wel eens iemand of iets tussen dat mijn aandacht wekt. Zo kwam het dat ik terecht kwam op de site van de horlogetelefoon.  Superhandig toch, zo’n horloge dat tegelijkertijd een telefoon is. Lijkt mij in ieder geval wel. En omdat ik alleen het idee al geniaal vind verdienen ze hier wat gratis reclame van mij.

Webshop

Het valt me wel een beetje tegen wanneer ik naar de webshop ga, want een echt professionele webbouwer hebben ze blijkbaar niet in de hand genomen. (Of ze hebben gewoon geen smaak, dat kan natuurlijk ook). Bij zo’n lelijke webshop begin ik me toch een beetje af te vragen wat de kwaliteit van de producten is. Ze gooien trouwens nog verder hun eigen glazen in, want wanneer ik een plaatje van de website wil kopiëren om bij dit artikel te plaatsen, krijg ik een “all rights reserved” melding. Dan maar een willekeurig plaatje vanuit Google Afbeeldingen..

Voordelen van de Horlogetelefoon

Genoeg over de webshop, wat zijn nu eigenlijk de voordelen van een horloge-telefoon?
Ik denk dat je er zelf al wel een aantal kunt bedenken. Ze zijn hip (al bestaan er ook oer-lelijke), je hebt je telefoon letterlijk altijd bij de hand en je hoeft in de auto niet moeilijk te doen met handsfree bellen. Nog een voordeel: ze zijn veilig voor zakkenrollers! En het “waar heb ik nou mijn telefoon gelaten”, is ook verleden tijd.

Functionaliteit

Zelf heb ik er nog geen kunnen uitproberen. Ik heb gelezen dat je er veel meer mee kunt dan bellen en klokkijken alleen. Zo heb je bij de meeste modellen ook meteen een mp3 speler bij de hand, een camera, een rekenmachine, een videorecorder en soms zelfs een e-reader en een mp4-speler. Ik zie wel een nadeel in het kleine schermpje, maar voor de gemiddelde prijs van € 120, is het sowieso een leuke gadget.

Geef een reactie

Username (required) :
Email (required) :
Web Site :
Je reactie :

Door Over Life and You

Lifeandyou.nl staat vol met artikelen over lifestyle en andere zaken die mij interesseren, inspireren, of simpelweg op mijn pad komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *