Sieradentrends najaar/winter 2012

Op de afbeelding hierboven zie je wat de trendkleuren zijn van komende herfst/winter. In dit artikel behandel ik wat sieraden trends voor dit najaar. Ik hoop dat je wat inspiratie opdoet!

Vintage

Vintage is op alle gebieden een trend. Dus niet alleen qua kleding, maar ook qua huisinrichting, en ja, ook qua sieraden en andere accessoires. Of het nou echt-oud of nep-oud is maakt niet zoveel uit, als het er maar lekker retro uitziet! Kijk ook eens in de sieradendoos van je moeder of je oma. Vaak vind je er een paar sieraden die je een paar jaar geleden nog verschrikkelijk vond, maar nu ineens helemaal hip zijn. Zoals die medaillon op de afbeelding hiernaast bijvoorbeeld: heerlijk truttig.

Etnische schoonheid

Ook dit najaar zijn etnische invloeden volop aanwezig in de fashion-industrie. Denk hierbij niet alleen aan van die leuke fleurige Peruaanse armbandjes zoals die op de afbeelding hiernaast, maar ook aan grote metalen armbanden of kettingen, of oorbellen met veertjes.

Broches en luxe sieraden

De broches zijn terug! Net als medaillons zijn ze behoorlijk truttig, maar truttig is cool dit najaar. Net als dat nerd ineens heel erotiserend schijnt te werken.. Met luxe sieraden bedoel ik sieraden met parelmoer, edelsteen of kristal bijvoorbeeld. Ook dat is uit de oude doos, zei het met een moidern randje

Armbanden met leer

Armbanden met leer zijn al jaren ok, maar het is nog geen echte trend geweest. Dat is nu anders, je kunt er echt niet meer omheen. Wat dacht je van het kinky exemplaar hiernaast? Handboeien als sieraad…hmm..

Gerelateerd:

  1. Kant kan nog steeds! – Modetrends 2012
  2. Fel, feller, felst – Modetrends 2012
  3. Coole chicks en cowboytassen

Door Over Life and You

Lifeandyou.nl staat vol met artikelen over lifestyle en andere zaken die mij interesseren, inspireren, of simpelweg op mijn pad komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *