Shoppen voor onze Heren

Mannen blijven mannen, wat in de meeste gevallen betekent dat ze niet houden van winkelen. Daarbij komt dat veel mannen niet weten welke kleding ze wel of niet goed staat. Bovendien lopen ze regelmatig langer dan je lief is rond in dezelfde verwassen kleding. Dat leidt er dan weer toe dat jij degene bent die eropuit gaat om leuke kleren voor je man of vriend te kopen en dan vervolgens thuis nog commentaar krijgt ook.

Online Kledingwinkels

De mannen die niet van winkelen houden wordt het nu wel heel gemakkelijk gemaakt. Twee of drie kliks plus wat online bankieren en de kleding wordt aan de deur gebracht, vaak zelfs zonder verzendkosten. Een ander voordeel van online kleding bestellen is dat je de prijzen snel kunt vergelijken en dat je een veel uitgebreider aanbod hebt dan in de gemiddelde winkelstraat.

Merkbewust

Het is me opgevallen dat mannen vaak meer merkentrouw en merkbewuster zijn dan vrouwen. Nu kopen mannen minder vaak nieuwe kleding, waardoor ze misschien meer waarde hechten aan kwaliteit. Merkkleding is over het algemeen duur, maar dat gaat dan ook meestal samen met een goede kwaliteit. Daarnaast is er minder keus in herenkleding, waardoor je al snel uitkomt bij merkkleding als je wat anders wilt dan een shirtje van de H&M of de C&A.

Waar te shoppen?

Sommige ondernemers hebben de trend goed opgepikt en zijn een online kledingwinkel met merkkleding alleen voor heren begonnen. Doordat ze zich gespecialiseerd hebben in een niche markt, is het assortiment groot en de prijs goed.

Is je vriend/man toch nog te lui om zelf te shoppen? Kijk eens op herenkleding van Kleding Heren en je vind een ruime keus aan herenkleding van goede kwaliteit voor een leuke prijs. Ik heb er zelf ook een aantal artikelen aangeschaft voor mijn vriend. Ook op jeansonline heb je een divers aanbod.

m4s0n501

Gerelateerd:

  1. Paardenmelk ‘n Paardenmiddel?
  2. Synthetische Dreadlocks

Leave a Reply

Username :
Email :
Web Site :
Comment :

Door Over Life and You

Lifeandyou.nl staat vol met artikelen over lifestyle en andere zaken die mij interesseren, inspireren, of simpelweg op mijn pad komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *