Poncho seizoen

Ik vrees dat we de weer 7 maanden winter tegemoet gaan. Ik kijk er niet naar uit, maar gelukkig zit er een voordeel aan het aanbreken van een nieuw seizoen: tijd voor nieuwe kleren! Ik ben fan van de poncho. Tot een jaar geleden dacht ik het horen van een poncho meteen aan zo’n plastic ding voor tegen de regen, maar ik weet nu dat dat een regen poncho is en dat er ook hele leuke verianten bestaan. De modetrend uit 2010, die naar mijn mening nu pas een beetje doorgedrongen is binnen het straatbeeld.

D.E.P.T. Poncho

De mooiste Poncho vind ik wel die van D.E.P.T. Ze hebben hem in het grijs, donkerblauw en donkergroen. Helaas is alleen de blauwe voor zover ik ze ben tegengekomen in de maat XS tot en met L beschikbaar, de overige kleuren zijn er alleen nog maar in maat XS. Als je op de poncho klikt kom je meteen bij de webshop terecht waar ze de poncho in meerdere maten verkopen.

Best Connections Poncho

Onderstaande Poncho is beschikbaar in het zwart, offwhite, paars, choco en zandkleur en verkrijgbaar in de maat 34 t/m 46. Als je de poncho alleen ziet heeft het veel weg van een tafelkleed met mauwtjes, maar ik vind hem op het model er dan wel weer heel erg leuk uitzien. En hij is goedkoop! De poncho is eigenlijk meer een vest, want hij is niet zoals andere poncho’s dicht van voren.

Ichi Mult Poncho

Een lekker warme poncho, verkrijgbaar in de maat xs t/m l. Deze poncho heeft mouwen en twee knopen aan de bovenkant, dus ook weer meer vest-achtig. Je kunt hem kopen in het wit, of camelkleurig. Hij staat het beste op een skinny jeans, want op een loose fit broek zie je er waarschijnlijk meer uit als een tent dan iets anders..

Schattige kinderponcho

Ik kwam ook zo’n leuke kinderponcho tegen, die moet er nog even bij in het rijtje. Hij is van het merk Jaquard en beschikbaar in de maten 104 t/m 164.

Gerelateerd:

  1. Dames shirts om te hebben!
  2. Shoppen voor onze Heren
  3. Zwoele dagen & Zomerjurkjes

Door Over Life and You

Lifeandyou.nl staat vol met artikelen over lifestyle en andere zaken die mij interesseren, inspireren, of simpelweg op mijn pad komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *