Voor elke bui andere Sneakers

I love sneakers. Sneakers zijn zo lekker handig, omdat je sneakers onder zowel een spijkerbroek als onder een korte broek, of een rokje kunt dragen. En je hebt lekker veel keus aan sneakers. Thuis begin ik een beetje een opstapeling van sneakers te krijgen en mijn vriend snapt maar niet dat je met 8 paar sneakers nog best een paar extra sneakers kunt gebruiken

Stoere Sneakers

Soms heb je zo’n dag dat je het liefst de hele dag in bed zou blijven liggen. Soms kan dat, maar meestal zul je je toch  je bed uit moeten sleuren, gaan ontbijten, je aankleden en aan het werk. Op dat soort dagen heb ik geen zin in jurkjes, rokjes of andere optimistische kleding, dan wil ik gewoon een spijkerbroek, een slonzig truitje en een goed paar sneakers. Makkelijk, comfortabel en met de juiste sneakers kan je er nog mee door ook. Welke sneakers passen daar dan bij? Zie hier, de ideale sneakers voor zo’n dag:

CONVERSE – Wildleren Chucks sneakers

Vans SK8 Leopard sneakers

Vro(uwe)lijke Sneakers

En dan heb je van die dagen dat je de hele dag vrolijk blijft, wat er ook gebeurd, je dag kan niet stuk. Op dat soort dagen kies ik vaak voor een leuk jurkje of rokje met eventueel een legging eronder. Soms kies ik voor pumps, maar vaker ga ik voor sneakers, maar dan wel sneakers in een leuk model en kleurtje.
Voorbeelden van dit soort sneakers:

CONVERSE – All Star Turquoise sneakers

CONVERSE – Low Roze sneakers

Geen gerelateerde berichten.

Door Over Life and You

Lifeandyou.nl staat vol met artikelen over lifestyle en andere zaken die mij interesseren, inspireren, of simpelweg op mijn pad komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *