Het is nog niet eens eind november, maar de temperatuur buiten is toch echt wel winters aan het worden. Zelf heb ik mijn zomerjas en zelfs mijn tussenjas alweer opgeborgen en mijn winterjas uit de kast geplukt. Voor mijn dochter had ik tot voor kort nog geen winterjas, want die heeft de vervelende neiging om ieder jaar uit haar oude jas te groeien. Herkenbaar? Op zoek naar een nieuwe jas dus!

Tweedehands merkkleding

Voor kinderen is tweedehands merkkleding kleding ideaal, om twee redenen: 1. Kinderen groeien zo snel uit hun kleding, dat het zonde is om steeds nieuwe kleding te kopen. 2. De kleding moet meer nog dan bij volwassenen tegen een stootje kunnen, want er wordt in geravot, gespeeld en gestoeid. Goede, kwalitatieve kleding is dus een voorwaarde.

Online kleding kopen

In de meeste steden en in sommige dorpen heb je wel een tweedehandswinkel. Zo ook in mijn dorp. Hoewel ik er al redelijk vaak iets leuks heb kunnen vinden, moet je er niet naartoe gaan als je iets specifieks zoekt. In zo’n tweedehandswinkel is het assortiment meestal beperkt en moet je bijvoorbeeld kiezen tussen drie winterjassen. Er moet er maar net eentje tussen zitten.
Gelukkig kunnen we tegenwoordig ook online van alles vinden en dat is wel zo makkelijk, want dan wordt alles lekker aan de deur afgeleverd. Ideaal voor moeders met weinig tijd dus. Er zijn inmiddels een aantal online winkels met tweedehandskleding. Tweedehands merkkleding is echter wat minder makkelijk te vinden. Totdat ik bij VintyKids kwam.

Kinderkleding bij Vintykids

VintyKids is, zoals de naam al doet vermoeden, een kinderkledingwinkel met tweedehands kinderkleding. De kleding ziet er echter altijd piekfijn uit, je hoeft niet bang te zijn voor kleding met vieze luchtjes, vlekken, of andere onaangenaamheden. Wel is alle kleding van een kwaliteitsmerk en gaat dus lang genoeg mee. Het grote voordeel is natuurlijk dat de prijzen een stuk lager liggen dan als je hetzelfde artikel nieuw zou kopen.

Winterjassen voor meisjes

Maar we waren op zoek naar winterjassen. Bij VintyKids hebben ze een aantal stoere winterjassen voor meiden, maar ook als je meer van schattig houdt is er genoeg te vinden. De prijzen van de jassen varieert ongeveer tussen de € 15, – en de € 40, – , dus zeer goed te doen ook al draagt je dochter hem maar voor een winter. Je kunt er terecht voor jassen in maat 50 tot en met jassen in maat 176. Ik weet zeker dat je hier gaat slagen!

Deel mee…FacebookTwitterPinterestLinkedin

Door Over Life and You

Lifeandyou.nl staat vol met artikelen over lifestyle en andere zaken die mij interesseren, inspireren, of simpelweg op mijn pad komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *