Kant kan nog steeds! – Modetrends 2012

Ook de derde modetrend van aankomende zomer is al een tijdje hip. Maar als Lady Gaga het draagt, dan is het nog wel een tijdje een trend! Kant is leuk, maar ik neem aan dat je niet net als Lady Gaga bijna in je nakie rond wilt lopen. Hoe combineer je kant dan zo dat het toch top staat? Hier vind je tips en voorbeelden.

Kant op effen van dezelfde kleur

Je ziet ze wel eens lopen: mensen met een zwart kanten truitje met een wit topje eronder. Niet mooi! Ik snap dat je graag hebt dat het kant goed opvalt, maar op die manier maak je je outfit niet mooier. Draag een effen wit shirtje onder je witte kanten shirt, en een effen zwart jurkje onder je kanten zwarte jurkje. Subtiel, sexy en vrouwelijk. Wat dacht je van de blauwe kanten jurk hiernaast? Dit jurkje heeft alleen transparante mouwen, je hoeft er verder niets onder te dragen.

Kanten asseccoires

Je hoeft niet per se een hele jurk of trui van kant aan te trekken om er een beetje trendy uit te zien. Alleen een kanten tas of een kanten legging zoals die van hiernaast zijn al genoeg om mee te doen aan de trend van deze zomer. Een legging wat te warm? Draag een kanten sjaaltje om je hoofd!

Nog twee voorbeelden

Kant kan heel sexy zijn maar ook heel casual, zoals de kanten trui hieronder. Het is maar net hoe je het draagt. Draag je een sexy kanten jurk zoals die van hiernaast, zorg er dan voor dat je overige kledingstukken effen zijn en niet te veel de aandacht opeisen. Juist dan komt de jurk het beste tot zijn recht en wordt het geheel niet ordinair. De jurk van hieronder is mooi in combinatie met een chino of skinny jeans met stoere laarzen. Kijk uit dat het niet te truttig wordt.

Gerelateerd:

  1. African Animalprint – Modetrends 2012
  2. Fel, feller, felst – Modetrends 2012
  3. Glitter kleding?

Door Over Life and You

Lifeandyou.nl staat vol met artikelen over lifestyle en andere zaken die mij interesseren, inspireren, of simpelweg op mijn pad komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *