Fel, feller, felst – Modetrends 2012

Deze trend is al een tijdje bezig. Eerst werden de neonkleuren voornamelijk in accessoires als tassen gebruikt, maar nu vind je ze in heel veel outfits terug. Hoe draag je het? Lees het hier.

Colorblocking

Dé trend is om niet 1 felle kleur te dragen, maar om te doen aan zogenaamde color-blocking. Color-blocking is het combineren van meerdere felle kleuren in 1 outfit. Blauw met roze, geel met rood, paars met oranje.. hoe meer het vloekt, hoe beter. Wat dacht je bijvoorbeeld van de color-blocking pullover van OUI (zie links)?

Combineer zelf

Behalve dat je kleding kunt dragen waar de zogenaamde color-blocking al in is toegepast, kun je ook zelf verschillende effen kleidingstukken zo combineren dat je een color-blocking outfit krijgt. Kies bijvoorbeeld voor de felroze blazer van hiernaast en draag het op een knalpaarse skinny jeans en een blauwe top.

De favoriete color-blocking kleuren

Hoewel je elke kleur kan combineren tot een color-blocking effect, zie je duidelijke voorkeurskleuren. Zo zijn knalgeel, knalroze, knaloranje en knalblauw de meest voorkomende color-blocking kleuren voor deze zomer. Vind je het iets te veel van het goede? Je kunt ook kiezen voor 1 felle kleur in combinatie met een aardetint of een tabak/cognac-kleur.

Gerelateerd:

  1. African Animalprint – Modetrends 2012
  2. Trend: Zilveren Kettingen
  3. Stoere Tassen

Door Over Life and You

Lifeandyou.nl staat vol met artikelen over lifestyle en andere zaken die mij interesseren, inspireren, of simpelweg op mijn pad komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *