Coole chicks en cowboytassen

Cowboytassen en sowieso comboy kleding is hip dit voorjaar/zomer. Ik kan niet ontkennen dat ik gevoelig ben voor trends; ik vind iets vaak ineens veel leuker er uitzien als het in de mode is. Dus ik moest ook zo’n gave cowboy-tas hebben!

Cowboysbag White have en Wigtown

Dit cowboysbag  exemplaar hiernaast is 38 x 30 cm groot, dus laat je niet misleiden door de afbeelding! De tas heeft een kort hengsel, maar ook een verstelbaar lang hengsel, zodat je hem op allerlei manieren kan dragen. Behalve in deze cognac-kleur is hij ook verkrijgbaar in een beige kleur. Voor € 119,95 heb je deze stoere tas in de pocket! De tas wordt alleen maar mooier bij veel gebruik en krijgt dan een echte vintage look.

Cowboysbag Cardigan

Deze tas kon ik niet laten liggen. Een stoere tas is een mooie vrouwelijke afgeronde vorm, zoals een echte cowboysbag er in mijn ogen uit hoort te zien. Hij is 35×40 cm groot, dus je kunt er best wel wat in kwijt. De tas is voorzien van 1 rits aan de buitenkant en een ritsvakje aan de binnenkant. Daarnaast heeft de tas aan beide zijkanten een vakje. Het hengsel is 40 cm lang, dus hij kan niet zijdelings over je schouder gedragen worden. Deze tas is ook verkrijgbaar in het zwart en in het bruin.

Cowboyarmband en riem

Maak je look af met een leuke cowboysarmband en cowboysbelt, zoals die op de afbeelding hiernaast. Heb je de smaak te pakken? De cowboyslook is sterk vertegenwoordigd bij het merk Beauregard, waar je ook hele leuke skinny jeans van kunt kopen! 

Gerelateerd:

  1. Stoere Tassen
  2. Fel, feller, felst – Modetrends 2012
  3. Kant kan nog steeds! – Modetrends 2012

Door Over Life and You

Lifeandyou.nl staat vol met artikelen over lifestyle en andere zaken die mij interesseren, inspireren, of simpelweg op mijn pad komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *