Twitterwaardig

Op Twitter kom je een hoop onzin tegen. Soms heb ik het idee dat iedereen op Twitter óf daarop aanwezig is om commerciële redenen, óf om onzin te kunnen uitkramen aan een breed publiek. Maar…soms kom je mensen tegen die echt iets te melden hebben, of stuit ik op een twitteraar die zijn of haar webwinkel promoot met producten die je anders niet zo snel tegen zou komen. In dit artikel een paar van die Twitteraars die de moeite waard zijn om te volgen!

Vrolijke Webwinkel

Carla Nagel is de twitteraar (en waarschijnlijk eigenaresse) van de webwinkel www.2Wish.nl. De winkel staat vol met vrolijke producten, zo kleurrijk dat het wel een beetje een Oilily karakter krijgt. Perfect om een paar dingen uit te selecteren om je keuken/woonkamer/slaapkamer of welke kamer dan ook mee op te vrolijken. De favoriet van mij is de gele quilt. Leuk als kleed, of om je bed in de winter nog een zomerse aanblik te geven!

Ze.nl

Ze.nl is een online magazine voor vrouwen. Hoewel er veel standaard artikelen op staan vind ik het toch de moeite waard, aangezien er ontzettend veel verschillende thema’s worden behandeld. Zo kun je kiezen uit zeBeauty, zeShopt, zeVrijt, zeKookt, zeLeeft, zeMedia, zeRoddelt en zeMama. Al die thema’s zijn weer onderverdeeld in subthema’s, waardoor je genoeg leesvoer hebt voor een regenachtige vakantie. www.ze.nl even bekijken dus!

Tassen van de Waard Tenten

Het thema ‘ik maak een tas van bijzondere materialen’ is inmiddels wel bijna helemaal uitgeknepen, maar dit is nog wel een leuke variant. Barbera Venema twittert voor waddntas, die nu met korting worden verkocht onder het oude label julacreations. Bij haar profiel staat: ‘Tassen van gebruikte De Waard tenten. Koop er 1 of lever je oude tent in, in ruil voor een tas van jouw tent, met natuurlijk het label erop!’ Leuk toch!

Gerelateerd:

  1. Het leukste voorleesboek
  2. Kom maar op met die storm(paraplu)!

Door Over Life and You

Lifeandyou.nl staat vol met artikelen over lifestyle en andere zaken die mij interesseren, inspireren, of simpelweg op mijn pad komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *