Vrouwen en Porsches

Vrouwen en Klassieke auto’s

Even generaliserend zijn auto’s een mannending. Hoe groter de motor en hoe monsterlijker het ontwerp, hoe beter. Toch zijn er ook veel vrouwen die van auto’s houden. Het gaat bij vrouwen over het algemeen wat minder over de motor, de velgen en de vering en des te meer om het uiterlijk. Van de vrouwen die van auto’s houden houdt een groot gedeelte van klassieke modellen. Waarom klassieke modellen? Omdat die er in de ogen van veel mensen mooier uitzien dan de modellen van nu. Zeg nou zelf, je ziet jezelf toch ook al zitten in zo’n klassieke cabrio, met een dikke zonnebril en een sjaaltje op je hoofd?

Vrouwen en Porsches

Het schijnt dat de Porsche Cayenne speciaal voor vrouwen is ontworpen. Naar het schijnt stegen de verkoopcijfers van Porsche na de lancering van de Cayenne inderdaad snel, maar liepen diezelfde cijfers na een tijdje weer even hard terug. De Cayenne zou door het imago (vrouwenauto) niet stoer genoeg zijn, waardoor de mannen hem niet kochten. Daarbij waren er te weinig vrouwen die de auto kochten, waarschijnlijk omdat er überhaupt weinig vrouwen zo’n dure auto konden of wilden kopen. Persoonlijk denk ik dat de auto gewoon te lelijk was voor een betere verkoop..(Voor foto zie boven.) Welke Porsche dan wel goed verkoopt onder vrouwen heb ik niet kunnen achterhalen, maar ik gok dat het de klassieke Porsche 356 is (zie foto onder).

Je Porsche Onderhouden

Heb je een klassieke Porsche, dan zul je er hoogstwaarschijnlijk regelmatig wat onderhoud aan moeten verrichten. Je kunt hier iemand voor inschakelen, maar hoe stoer is het als je dat zelf kunt! Je hoeft in ieder geval niet veel moeite te doen om de juiste Porsche onderdelen te vinden, want zoals je ziet kun je online zo je slag slaan.

m4s0n501

Gerelateerd:

  1. Coole meisjesfietsen
  2. Het leukste voorleesboek
  3. Gespot: websitegespot

Leave a Reply

Username :
Email :
Web Site :
Comment :

Door Over Life and You

Lifeandyou.nl staat vol met artikelen over lifestyle en andere zaken die mij interesseren, inspireren, of simpelweg op mijn pad komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *