Kerstversieringen top 3

Over de top kerstversieringen, zoals hiernaast te zien,daar ben ik niet zo van. Maar hier en daar een opvallend artikel, dat is wel naar mijn smaak. Ik ben online op zoek gegaan naar bijzondere kerstversieringen en heb best wat leuke dingen gevonden. In dit artikel de top 3 van de leukste kerstversieringen

Kerstversieringen 1: jij zelf!

Het gaat met kerst toch vooral over het samenzijn met familie en vrienden en over vrede op aarde, maar als we eerlijk zijn is lekker eten, je huis gezellig maken met kerstversieringen en een leuke nieuwe outfit kopen onder het mom van ‘kerstoutfit’ ook een belangrijk onderdeel van de hedendaagse kerst. En waarom ook niet? Deze strapless jurk zorgt ervoor dat jij de mooiste bent van alle kerstversieringen bij elkaar :D.

Kerstversieringen 2: X-mas Kerstbal Lamp

Kerstversieringen top 3 - Kerstballamp
Je zou het misschien niet bij Christine le Duc verwachten, maar ja, dat is waar deze Kerstbal lamp vandaan komt. Hij is 22 centimeter in doorsnede en verkrijgbaar in de kleuren zilver en goud. Leuk voor boven de tafel waar het kerstdiner genuttigd gaat worden.

Kerstversieringen 3: Lichtsnoer sneeuwpoppen

Heb je kinderen? Dan is dit lichtsnoer met 8 sneeuwpoppen een van de allerleukste kerstversieringen. Deze sfeerverlichting is exclusief voor binnen. Uiteraard kun je deze verlichting ook de hele winter laten hangen, in bijvoorbeeld de speelhoek, de kinderkamer, of op zolder. Behalve dat dit lichtsnoer leuk is om naar te kijken is hij ook nog eens milieuvriendelijk, want de verlichting werkt met led-lampjes.

Gerelateerd:

  1. Vrouwen en Porsches
  2. Twitterwaardig
  3. Het leukste voorleesboek

Door Over Life and You

Lifeandyou.nl staat vol met artikelen over lifestyle en andere zaken die mij interesseren, inspireren, of simpelweg op mijn pad komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *