Gekke Knuffels – Deglingos Classics

Voor Life and You probeer ik om iedere week in ieder geval 1 artikel te schrijven en het liefst meer dan dat. Hoewel ik me veel vrijheid heb gegeven door als thema ‘lifestyle’ te kiezen (wat past eigenlijk niet onder lifestyle), is het soms best lastig om weer een onderwerp te bedenken om over te schrijven. Vaak gaan mijn artikelen over dingen die ik in mijn dagelijks leven tegenkom of meemaak, maar net als iedereen maak ik ook niet iedere dag iets mee. Dan is het internet een ontzettend handig medium om inspiratie op te doen. En waar kom je dan op uit? Op Gekke Knuffels bijvoorbeeld. Online kwam ik de Deglingos Classics collectie tegen. Een vrolijke set gekke knuffels. Leuk voor je nichtje, zoon, zusje of gewoon voor jezelf, kan best!

Gekke Knuffels – Molos het lieve Kreeftje

Molos, het kreeftje is een vrolijke, bonte knuffel die met recht een gekke knuffel kan worden genoemd. Molos is ongeveer 28 centimeter hoog en geschikt voor kinderen vanaf 0 jaar. Ook voor volwassenen zeer geschikt…

Gekke Knuffels – Ronronos de Poes

Ronronos de Poes is de gekste knuffel onder de gekke knuffels. Ronronos schijnt te houden van lachen, gieren, brullen. Je wordt er in ieder geval al direct vrolijk van als je ernaar kijkt. Ronronos is 27 centimeter groot en net als alle knuffels uit de Deglingos Classics serie, geschikt voor kinderen vanaf 0 jaar. Zacht, gek en vrolijk!

Gekke Knuffels – Polidos het Schaap

Nog zo’n leuke knuffel van Delignos. Eigenlijk zijn ze allemaal leuk. Polidos het schaap is de kleinste van de drie, namelijk 25 centimeter hoog. Voordeel van de Deglingos knuffels is dat ze wasmachine- en droogtrommel bestendig zijn, dus laat dat speeksel maar komen! De gekke knuffels zijn niet goedkoop, maar gaan wel heel lang mee. En het is weer eens wat anders dan een bruine teddybeer..

Gerelateerd:

  1. Vrouwen en Porsches
  2. Kerstversieringen top 3
  3. Halloween 2011

Door Over Life and You

Lifeandyou.nl staat vol met artikelen over lifestyle en andere zaken die mij interesseren, inspireren, of simpelweg op mijn pad komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *