De Parfumkrant

Al eerder schreef ik over Parfum-Vergelijk, een website om goedkoop je favoriete luchtje te kunnen vinden. Nu heb ik net pas ontdekt dat er ook een blog aanhangt, namelijk De Parfumkrant. Een aanrader voor als je fan van parfum bent!

Wat lees je op De Parfumkrant?

Wat niet? Op De Parfumkrant lees je over de geschiedenis van parfum, krijg je uitleg over de nieuwste luchtjes, vind je reviews, zie je welk parfum bij welke leeftijd past…alles! Echt gaaf. Het meest interessante artikel vind ik het nieuwste artikel: Parfum Tips en Weetjes. Ik dacht namelijk dat ik best veel wist van parfum, maar ik heb toch nog wel wat nieuwe dingen gelezen!

Zelf een artikel plaatsen

Als je zin hebt om zelf ook een blog over parfum te krijgen, dan kun je dat naar ze toesturen en ding je tegelijkertijd mee naar een waardebon van € 50 ,-. Het is me niet helemaal duidelijk of er al een gastartikel geplaatst is, dat staat er in ieder geval niet bij. Als ik naast het bijhouden van mijn eigen blog nog tijd heb ga ik er misschien ook eentje plaatsen, kans op 50 euro, een gratis linkje (neem ik aan) en een beetje extra schrijfervaring is nooit mis!

Gerelateerd:

  1. Website gespot: Parfumvergelijk
  2. Kerstversieringen top 3
  3. Vrouwen en Porsches

Geef een reactie

Naam (verplicht) :
Email (verplicht) :
Website :
Je reactie :

Door Over Life and You

Lifeandyou.nl staat vol met artikelen over lifestyle en andere zaken die mij interesseren, inspireren, of simpelweg op mijn pad komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *