Stijlvol je huis opruimen

Een mens verzameld een hoop spullen in zijn leven. En die spullen moeten allemaal een plekje krijgen. Er zijn genoeg opbergsystemen op de markt, bijvoorbeeld plastic boxen. Maar die staan nou niet bepaald mooi in je interieur. Zijn er geen elegantere oplossingen te bedenken? Manieren om je huis stijlvol op te ruimen? Ik heb het internet afgestruind en vond deze leuke opbergideeën.

Vintage koffers

In een kringloopwinkel kan je ze waarschijnlijk voor een prikkie op de kop tikken: oude koffers. Geen grote investering dus. Ik vind dit een geinig alternatief om je spullen op een op te bergen. En het staat ook nog eens heel stijlvol van die retrokoffers. Je kan ook een stapeltje naast je bed zetten en je hebt een mooi nachtkastje!

Bron: been-seen.com

Boekenbak

Deze vind ik ook echt superleuk: de boekenbak. Vind je een boekenkast mooi staan in je huis, maar ben je eigenlijk geen lezer? Dan is dit opbergsysteem een schot in de roos. Zo pronkt er een decoratieve boekenkast in je kamer en heb je lekker veel opbergruimte. Dit is ook echt zo’n ding dat je makkelijk zelf kan maken, als je een klein beetje handig bent.

 

 

 

 

 


Bron: adamsheath.co.uk 

Kleurrijke wastas

Ook je was moet een plekje krijgen. Een wasmand is praktisch, maar niet echt decoratief. Deze vrolijk gekleurde wastassen zijn dat wel. Zet er een paar neer en je kan direct je bonte, witte en donkere was scheiden. Zit je tas vol dan kun je deze gelijk gebruiken om je was naar de machine te brengen en als de was klaar is kan je was weer terug in de tas. Mooi én multifunctioneel dus!

m4s0n501

Gerelateerd:

  1. Een sauna in huis!
  2. Kleurig Kleed
  3. Feestelijke lichtgevende bloempotten

Comments are closed.

Door Over Life and You

Lifeandyou.nl staat vol met artikelen over lifestyle en andere zaken die mij interesseren, inspireren, of simpelweg op mijn pad komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *