The Sims woonkamerKen je van die periodes dat je je huis en inrichting zat bent? Bij mij komen die gevoelens vaak op in de lente en zo ook dit jaar. Ik was de bank beu, mijn behang zat en ik vond de hele uitstraling van de woonkamer maar saai. Ik had alleen geen tijd, zin of geld om iets ingrijpends te veranderen. Nu kreeg ik de tip van een vriendin om dan de verlichting te veranderen. Een top idee!

Pimp die kamer!

Stom dat ik daar niet eerder aan gedacht heb, ik heb immers zelf al een keer de tip gegeven om je kamer op te pimpen met bijvoorbeeld een kroonluchter. Ik heb inmiddels mijn verlichting in de woonkamer veranderd en het resultaat is super. Het schijnt letterlijk een heel ander licht op de kamer.

Hanglampen

Ik ben fan van hanglampen. Ze vallen lekker op en je kunt ze vinden in alle vormen, kleuren en maten die je je kunt bedenken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de plafondlamp van hiernaast?  Ik heb er al veel complimentjes over gekregen. Let er wel op dat je plafond hoog genoeg is, want niets is irritanter dan dat je steeds tegen je lamp aanloopt!

Wandlampen

Wandlampen zijn vaak wat subtieler, maar dat hoeft niet. De lamp wandlamp hiernaast bijvoorbeeld springt behoorlijk in het oog. Je kunt deze ook aan het plafond bevestigen.
Wandlampen zijn vooral handig om een bepaald deel van de muur te belichten. Het zijn de sfeerlampen bij uitstek. Hou je van symmetrie? Plaats twee wandlampen links en rechts op de wand van bijvoorbeeld de TV. Dit staat niet alleen mooi, maar creëert ook een sfeer die rust uitstraalt.

Deel mee…

Door Over Life and You

Lifeandyou.nl staat vol met artikelen over lifestyle en andere zaken die mij interesseren, inspireren, of simpelweg op mijn pad komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *