Ik ben weer eens bezig om mijn interieur er anders uit te laten zien. Dit keer geen nieuwe meubels of andere grote veranderingen, maar wel leuke nieuwe woonaccessoires die mijn woonkamer er weer helemaal anders uit laat zien. Ik ben zo blij dat je tegenwoordig alles online kunt bestellen, want ik heb echt van overal vandaan wat dingen bij elkaar gescharreld. Ik hoop met een aantal voorbeelden ook jou te kunnen inspireren om je huis een andere uitstraling te geven deze winter.

Woonaccessoires met Spirituele Inslag

Ik ben helemaal niet gelovig en heb niet zoveel met spiritualiteit. Dat zou je niet zeggen wanneer je mijn interieur ziet, want inmiddels heb ik een Nepalees altaartje en een Boeddhabeeld in huis.

Nepalees AltaarDit schattige Nepalese altaartje is 16,5 x 22 x 14 cm groot en past bij mij precies mooi op mijn schouw. Het kost € 29,95 en je vindt het bij de spirituelewinkel.nl.

Meditatie BuddhaIk heb in diezelfde winkel ook een buddhabeeld gekocht. Dit beeld is 24 centimeter hoog. Hij zou woede om te zetten in wijsheid. Mooi meegenomen

Kaarsen

Kaarsen maken je huis altijd gezelliger vind ik. Ik heb mijn huis nu echt vol gezet met kaarsen. Grote kaarsen op kandelaars, waxinelichtjes in mooie houdertjes, dikke kaarsen op een mooie schaal en ten slotte drijfkaarsen in een glazen kom met versiering. Het wordt een groot artikel als ik daar allemaal afbeeldingen van plaats, ik denk dat je zelf wel een idee hebt. Hieronder zie je de glazen kom met drijfkaarsen.

Fotomuur

Ten slotte ben ik creatief aan de slag gegaan en heb ik een fotomuur gemaakt. Nou ja, fotomuur, ik heb mijn muur volgehangen met mooie posters en afbeeldingen. Ik heb gekozen voor dezelfde soort simpele zwarte lijstjes, maar je kunt er ook voor kiezen om allerlei verschillende lijstjes te gebruiken, dan verleg je de aandacht van de afbeeldingen naar de lijstjes, dat kan ook heel leuk zijn. Behalve afbeeldingen, posters en foto’s, kun je ook gedroogde bloemen, het eerste sokje van je kind of andere herinneringen vereeuwigen op je muur. Simpel, goedkoop en het staat hartstikke leuk!

Deel mee… m4s0n501

Door Over Life and You

Lifeandyou.nl staat vol met artikelen over lifestyle en andere zaken die mij interesseren, inspireren, of simpelweg op mijn pad komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *