Feestelijke lichtgevende bloempotten

Om mijn verjaardag te vieren had ik bedacht om binnenkort een klein feestje voor mijn vrienden te organiseren. Helaas is het in maart nog wat te koud om de hele avond in de tuin te zitten. Maar op een mooie lentedag kan het aan het begin van de avond nog wel fijn zijn.

Een aantal van mijn vrienden maakt ook altijd van de tuin gebruik om even een sigaretje te roken. Wel zo fijn voor de luchtkwaliteit in mijn huisje. De extra ruimte die mijn tuin geeft vind ik ook altijd heel erg handig. Daarom besloot ik van de week op zoek te gaan naar leuke tuinverlichting om wat extra sfeer te creëren. Maar ik vond nog iets veel beters: lichtgevende bloempotten!

Unieke lichtgevende bloempotten

Deze bloempotten zijn van het Nederlandse designbureau BLOOM en onder meer te koop op de handige online shopwebsite bloempot.nl. Je kan op deze site makkelijk selecteren op kleur en grootte van de bloempot. Ik vond zelf de groene heel erg leuk, omdat die overdag dan niet zo opvalt en ’s avonds juist een natuurlijke kleur uitstraalt.

Deze groene bloempot is ook heel goed te combineren met de andere kleuren. Oranje voor een speels accent, bijvoorbeeld, of wit omdat die kleur de tuin een serene sfeer kan geven. In dit geval ben ik voor de vrolijke kleuren gegaan. Mijn doel was immers een feestje!

Een enorme stralende bloempot

Van de makers van BLOOM zijn er ook heel modern gestileerde lichtgevende bloempotten te koop. Zo hebben zij de bloempot BLOOM Square. Een enorme witte, vierkante bloempot van maar liefst 50 tot 80 centimeter. Zo groot dat een kind zich er makkelijk in kan verstoppen!

In dezelfde serie heeft BLOOM ook een enorme Bloempot in de vorm van een pil (90 centimeter) en een in de vorm van een bloemknop (de Bulb, van 65 centimeter doorsnede). Deze bloempotten zijn een waardevolle aanvulling op elk modern ingericht huis. Wat een mooie sfeer kan met een dergelijke sfeervolle bloempot gecreëerd worden!

Maar mijn vrolijke bloempotten voor in de tuin gaan ook voor een gezellig feestje zorgen. Ik weet het zeker!

Gerelateerd:

  1. Canvas schilderijen tips
  2. Kleurig Kleed
  3. Designmeubel voor thuis

Door Over Life and You

Lifeandyou.nl staat vol met artikelen over lifestyle en andere zaken die mij interesseren, inspireren, of simpelweg op mijn pad komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *