Geen plek 2: Combimagnetrons

combimagnetrons

De volgende in mijn reeks van 3 artikelen over mini-apparaten voor in mini-huizen is: combimagnetrons. Combimagnetrons zijn misschien geen mini-apparaten, maar ze nemen minder ruimte in dan een kleine oven en een magnetron appart. Bovendien kun je in een kleine oven niet eens een taart of pizza bakken en dat lukt wel in combimagnetrons.

Waar moet je op letten bij aankoop van combimagnetrons?

Uiteraard op de afmetingen en de prijs, maar er zijn meer dingen waar je bij combimagnetrons beter rekening mee kunt houden. Sommige combimagnetrons werken bijvoorbeeld met een draaiplateau, anderen niet. Een draaiplateau zorgt voor een mooi evenredig resultaat, maar zorgt er ook voor dat je kleinere schalen moet gebruiken. Welke temperatuurstanden kun je instellen? Ik kwam er achter dat je veel combimagnetrons niet kan instellen op 175 of 220 graden, maar alleen op 180 en 210 graden. Het scheelt niet veel, maar kan net zorgen voor een lichte aanbranding of juist een slappere korst. Tenslotte, welke combinaties zijn er mogelijk? Ook hier verschillen de combimagnetrons in. Is het alleen afzonderlijk als magnetron en hetelucht-oven te gebruiken? Kun je ook grillen? Afhankelijk van je voorkeuren heb ik hier twee goede combimagnetrons gevonden:

sharp combimagnetrons Wehkamp

Sharp R939IN Combimagnetron Pixmania

combimagnetron

Etna Combimagnetron ECM-153 – Wit

Gerelateerd:

  1. Geen plek 1: Mini-Vriezer
  2. Het lijkt hier wel een Sauna!
  3. Designmeubel voor thuis

Leave a Reply

Username (required) :
Email (required) :
Web Site :
Comment :

Door Over Life and You

Lifeandyou.nl staat vol met artikelen over lifestyle en andere zaken die mij interesseren, inspireren, of simpelweg op mijn pad komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *