Canvas schilderijen tips

Je huis opleuken kan met veel verschillende dingen. Zo heb ik het al gehad over wijnrekken, kroonluchters, vloerkleden en keukenspullen om je huis mee op te fleuren. Een veel voor de hand liggender artikel om meer sfeer in huis te krijgen is natuurlijk om wat canvas schilderijen op te hangen! Daarom in dit artikel wat tips van mooie, kleurrijke, grappige en/of aparte canvas schilderijen.

Canvas schilderijen zoals deze passen het beste in een wat rustigere omgeving. De kleur muur maakt niet zoveel uit, al lijkt het mij het beste passen op een wand met een rode, groene, of paarse tint. Taste life, it’s delicious is een van de canvas schilderijen die Van Leersum heeft gemaakt. Al haar schilderijen tonen feestelijke taferelen met gezellig dikke mensen. Je kamer straalt meteen een feestelijke sfeer uit.

Canvas Schilderijen Tip 2: Landschap in Paars

Dit schilderij Landschap in Paars zouden ze naar mijn mening beter Landschap in Wijn-rood kunnen noemen, maar oke. Deze rustige wanddecoratie kan op een witte of crem-kleurige muur, maar kan dan wel al snel saai worden. Mooier past hij op een rode, of andere donkkleurige wand in een van de kleuren van het schilderij (van rood tot bruin/paars dus).

Canvas schilderijen tip 3: Schilderijen Boeddha

Deze Buddha heeft een hele serie canvas schilderijen. Dit Buddha Schilderij is altijd zeer licht geschilderd en het hele schilderij straalt door het zuinigfe kleurgebruik een bepaalde rust uit. Toch spat de Buddha van de mur af, waarschijnlijk door het perspectief van waaruit dit schilderij geschilderd is.

Canvas Schilderijen tip 4: Je eigen foto aan de wand

Deze tip mag niet ontbreken, want deze persoonlijke canvas schilderijen behalve mooie wanddecoratie ook meteen een mooie herinnering. Ook kun je persoonlijke canvas schilderijen leuk cadeau doen. Je kunt ze in allerlei formaten laten maken.

Gerelateerd:

  1. Woonidee: een Wijnrek
  2. Kleurig Kleed
  3. Designmeubel voor thuis

Door Over Life and You

Lifeandyou.nl staat vol met artikelen over lifestyle en andere zaken die mij interesseren, inspireren, of simpelweg op mijn pad komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *