Design Kroonluchter

Geïnspireerd door mijn vorige artikel over design wijnrekken, hier nog een artikel om je huis mee op te pimpen, namelijk een design kroonluchter. Ik kwam namelijk zulke gave kroonluchters tegen in een online webshop voor design verlichting, dat moet even gedeeld worden!

D-sign Verlichting

De webshop waar ik de kroonluchters vond heet D-signVerlichting.nl. Het is een webshop die enorm veel verschillende soorten design verlichting verkoopt. Van hanglampen tot vloerverlichting en schilderijverlichting, alle soorten verlichting die je maar kunt bedenken verkopen ze. Ook kroonluchters dus. Voordeel is dat je geen verzendkosten betaald als je voor meer dan 45 euro besteld en laten we eerlijk zijn, daar zit je al snel aan als het om design verlichting gaat..

Kroonluchter met wijnglazen

Je ziet hem al hangen op de plaat boven dit artikel, de kroonluchter met wijnglazen. Super gave kroonluchter voor als je een enorme eetkamer hebt, een restaurant, of voor in een loods zoals op de afbeelding. Eigenlijk staat hij in elke ruimte goed, als de ruimte maar groot genoeg is…

Kroonluchter met flesjes

Op diezelfde site kwam ik ook deze kroonluchter met flessen tegen. Deze lamp is iets grover dan die met de wijnglazen, want de flessen die gebruikt zijn zijn nogal groot. Wel jammer dat de kroonluchter maar licht geeft uit één lamp;  het had mij wel gaaf geleken als er in elk flesje een klein lampje was bevestig. Maarja, dan was deze kroonluchter waarschijnlijk nog wel een stukje duurder geweest. Dit geldt trouwens ook voor de kroonluchter met de wijnglazen, maar daar schijnt het licht wat makkelijker langs en doorheen.

Kroonluchter met Gloeilampen

De laatste kroonluchter die ik ook nog even wil laten zien is de gloeilampen kroonluchter. Deze kroonluchter bestaat uit 47 lampen, maar maar 1 ervan geeft licht. Net als bij de andere twee kroonluchters vind ik het idee gewoon super. De naam van deze lamp is “1001 Years of Light”, wat het ook nog eens tot een poëtische kroonluchter maakt. Ik weet niet hoe jij er over denkt, maar ik vind het moeilijk kiezen!

Gerelateerd:

  1. Het lijkt hier wel een Sauna!
  2. Designmeubel voor thuis
  3. Woonidee: een Wijnrek

Door Over Life and You

Lifeandyou.nl staat vol met artikelen over lifestyle en andere zaken die mij interesseren, inspireren, of simpelweg op mijn pad komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *