Chocola, chocola en chocola!

Ze bestaan, vrouwen die niet van chocola houden, maar het zijn er niet veel. Het schijnt dat vrouwen vooral 1x per maand erg veel trek hebben in chocola. Nu heb ik elke dag zin in chocola, in wat voor vorm dan ook!

Chocola en zijn goede eigenschappen

Chocola is misschien niet zo goed voor je tanden en voor je lijn als je er te veel van eet, maar chocola heeft ook heel veel goede eigenschappen. Zo is chocola goed voor het cholesterolgehalte in je bloed, dat wordt namelijk lager door het eten ervan. Het zou ook bloeddrukverlagend werken, de magnesium in chocola zorgt ervoor dat je stofwisseling sneller gaat werken, het zorgt ervoor dat je lichaam meer endorfinen aanmaakt, wat zorgt voor een positief gevoel en zo kan ik nog wel even doorgaan. Chocola heeft naast de mogelijk negatieve effecten op je tanden en je lichaam ook nog wel meer negatieve gevolgen, maar hé, laten we het lekker positief houden…

Chocolade cadeau’s

Chocola is niet alleen lekker om voor jezelf te kopen, maar ook heel geschikt als cadeau. En dan bedoel ik niet in de vorm van een standaard doosje bonbons, maar bijvoorbeeld in de vorm van een Chocoladepakket met een dienblad, kaarsen, koekjes, servetten en natuurlijk chocolade. Of je kiest voor een chocolade-encyclopedie, voor de echte liefhebber.

Leuk om zelf aan te schaffen

Heb je een feestje en wil je eens iets anders op tafel zetten? Dan is een chocoladefontein of chocoladefondue-set misschien wel een leuk idee. Zeker als er kinderen aanwezig zijn zullen die dingen in de letterlijke smaak vallen!

Gerelateerd:

  1. Sushi Koning(in)
  2. Moleculair Koken
  3. Het ideale kookboek

Door Over Life and You

Lifeandyou.nl staat vol met artikelen over lifestyle en andere zaken die mij interesseren, inspireren, of simpelweg op mijn pad komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *