BBQ all-in

Het weer zit niet mee, maar het komt vast wel weer van BBQ-en. BBQ-en op je eigen BBQ met je zelf ingeslagen vlees is natuurlijk prima, maar soms heb je daar geen tijd voor…of geen zin… Dan is een BBQ all-in super handig. Bij een BBQ all-in bestel je niet alleen het vlees, maar ook de BBQ, het bestek en de sauzen. Vooral als je met een grote groep gaat BBQ-en is een BBQ all-in een uitkomst. Geen geklooi meer met je twee-persoons BBQ-tje, geen afwas, kortom geen gedoe dus!

Wat zit er allemaal in een BBQ all-in?

Dit is een beetje afhankelijk van bij welke aanbieder je je BBQ all-in besteld, maar je kunt ervan uitgaan dat een BBQ all-in in ieder geval bestaat uit: een gas barbecue, vlees, sauzen, bestek (al dan niet van plastic), stokbrood met kruidenboter en salades. De hoeveelheid salades en sauzen is afgestemd op het aantal en de grootte van de menu’s die je besteld. Een BBQ all-in menu is genoeg voor een gemiddeld tot grote eter. De meeste aanbieders bieden ook kinder menu’s, vegetarische menu’s en vis menu’s aan.

Wat zijn de voorwaarden van BBQ all-in?

Ook dit hangt af van de aanbieder. Sommige aanbieders hebben de voorwaarde dat je minimaal 10 menu’s besteld en soms moet je bij het bestellen kindermenu’s ook wat volwassen menu’s bestellen. Soms mag je je eigen BBQ gebruiken tegen een korting op de BBQ all-in prijs, bij andere weer niet. Lees hiervoor de site van de desbetreffende BBQ all-in aanbieder goed door, of informeer ernaar bij je bestelling.
Wat ik zelf wel een goede aanbieder vind is BBQGemak, omdat je daar ook zelf je eigen menu’s samen kunt stellen. Nadeel bij BBQGemak is wel dat je minimaal 10 menu’s moet bestellen, dus voor een BBQ met alleen je gezin is dit geen optie. Voor minder menu’s (minimaal 5) kun je bijvoorbeeld terecht bij A-Z

Gerelateerd:

  1. Sushi!
  2. Sushi Koning(in)
  3. Buiten Eten!

Geef een reactie

Naam (verplicht) :
Email (verplicht) :
Website :
Je reactie :

Door Over Life and You

Lifeandyou.nl staat vol met artikelen over lifestyle en andere zaken die mij interesseren, inspireren, of simpelweg op mijn pad komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *