Waarom niet 5300?

Hoe bedoel je 5300?

Er bestaat een organisatie die verspreid over 16 landen meer dan 5300 appartementen in zijn beheer heeft. Deze organisatie heet Hapimag en heeft inmiddels meer dan 140000 leden. Als je lid bent heb je als het ware aandelen op alle appartementen gekocht. Je spaart vanaf het moment dat je lid bent vakantiepunten en wanneer je genoeg gespaard hebt kun je van die punten op vakantie in een land en appartement naar keuze. Een lidmaatschap bij Hapimag vormt dus een alternatief voor eigen bezit, tegen een geringe investering. Het grootste voordeel? Iedere keer op vakantie kunnen naar een andere land, met de zekerheid van een kwalitatief hoogstaand appartement op een zeer goede locatie. Met Hapimag heb je dus meer dan een tweede huis in het buitenland!

Hoe werkt het precies?

Je kunt kiezen uit verschillende lidmaatschappen. Op de website kun je je individuele behoeften aangeven. Na het invullen van het contactformulier kun je een adviesgesprek met een Hapimag adviseur regelen die jouw individuele wensen doorneemt en kijkt wat er mogelijk is. Alle vragen met betrekking tot de investering, de voorwaarden en dergelijke kun je dan persoonlijk bespreken. Je kunt ook naar een van de bijeenkomsten komen die Hapimag regelmatig houdt. Zo was er pas geleden een event in Den Haag, waar een presentatie werd gehouden, maar ook een begeleide stadstour werd gehouden door de binnenstad van Den Haag.

Voorbeelden van bestemmingen

Zoals ik al zei zitten de appartementen van Hapimag verdeeld over 16 landen. De meeste landen waar Hapimag appartementen aanwezig zijn bevinden zich in Europa, maar ook in Afrika en Noord-Amerika kun je appartementen vinden. Op de site van Hapimag zelf kun je heel veel foto’s van de appartementen en locaties vinden. Hieronder geef ik alvast wat impressies van wat je kunt verwachten. De appartementen hieronder bevinden zich in Spanje (Mas nou), Italië (Pentolina), Duitsland (Hörnum) en Marokko Marrakech).


Deel mee…

Door Over Life and You

Lifeandyou.nl staat vol met artikelen over lifestyle en andere zaken die mij interesseren, inspireren, of simpelweg op mijn pad komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *