Toe aan een Taalcursus

“Hey mister Severy So, hey mister Severy Soooo”, dat zong ik vroeger mee op de Vaya Con Dios song: “It ain’t necessarily so”. Hoewel het Engels er dus nog niet zo inzat, vond ik het altijd heel interessant om te horen en na te doen. Inmiddels is Engels geen probleem meer, maar de interesse voor het leren van vreemde talen is gebleven. Het is altijd leuk om op je vakantiebestemming een woordje in de lokale taal te kunnen spreken. Wat dacht je van een taalcursus, Noors, een taalcursus Frans, een taalcursus Welsh of een taalcursus Yoruba??

Taalcursus Bijzondere Talen

Misschien vind je het wel leuk om een taalcursus te volgen voor een taal die bijna geen andere westerling spreekt. Wat dacht je van een taalcursus Yoruba, een taalcursus Mongools, een taalcursus Tamil, een taalcursus Perzisch (Iraans),een taalcursus Gujarati, een taalcursus Welsh of een taalcursus Amharisch? Waarschijnlijk heb je van sommige van deze talen zelfs nog nooit gehoord. Ik kende het Yoruba, het Amharisch en het Gujarati in ieder geval niet. Het Gujarati blijkt een taal te zijn die men spreekt in delen van India, Pakistan, Tanzania en Kenia. 46 Miljoen mensen spreken deze taal! Het Yoruba is weer een heel ander verhaal. Het wordt gesproken door het Afrikaanse Yoruba-volk en gesproken en komt voor in Nigeria, Benin en Sierra Leone. Het Amharisch is ook een Afrikaanse taal en wordt gesproken in Ethiopië.

Doe mij maar een normale taalcursus

Wil je meer aan je taalcursus hebben dan voor een praatje op vakantie, dan heb je waarschijnlijk meer aan een taalcursus in een van de meer gangbare talen. Je kunt ervoor kiezen om lessen te volgen aan een taleninstituut, een language partner zoeken, online een taalcursus volgen, of natuurlijk een zelfstudie taalcursus aanschaffen. Ook zelfstudie taalcursussen zijn er in allerlei soorten. Zo kwam ik online Rock Your English tegen, een boek met bekende Engelstalige songs, met veel humor en culturele dingetjes. Of gewoon een huis-tuin-en-keuken taalcursus Spaans. Wil je meer ideeën? Op taalcursus startpagina moet je genoeg inspiratie kunnen vinden.

Gerelateerd:

  1. Help! Familie weekend…
  2. Glamping in een Villa
  3. De Horlogetelefoon

Geef een reactie

Naam (verplicht) :
Email (verplicht) :
Website :
Je reactie :

Door Over Life and You

Lifeandyou.nl staat vol met artikelen over lifestyle en andere zaken die mij interesseren, inspireren, of simpelweg op mijn pad komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *