Tips voor je Themafeest

Wie bij een of andere vereniging zit komt er niet onderuit, onder het themafeest. Ik vind themafeesten vaak de leukste feesten, want mensen zijn minder snel geneigd om nog ergens anders naartoe te gaan (want ja, dan sta je daar in je gorrillapak..). Op een themafeest heb je ook meteen een onderwerp voor een gesprek, namelijk de outfits van iedereen. Voor sommigge themafeesten moet je wel heel veel creativiteit hebben om een leuke outfit te vinden, zo moest ik laatst iets bedenken voor een themafeest met de naam: “ter land ter zee en in de kroeg”. Tja…

Tips voor een eigen themafeest

Makkelijker is het natuurlijk wanneer je zelf een themafeest organiseert. Zoek eerst een coole outfit en bedenk er dan een thema bij. Laat anderen maar lekker zweten om een goede outfit voor je themafeest te bedenken, jij hebt waarschijnlijk toch de meest originele outfit. Niet zoveel inspiratie voor een themafeest? Ik heb een paar ideeën voor je themafeest in gedachten: Rood,Wit,Blauw, Dead Celebrities en Andy Warhol.

Themafeest Tip 1: Rood, Wit, Blauw

Het klinkt misschien niet als een heel spannend thema, maar je kan wel lekker los gaan qua outfit. Je kunt bijvoorbeeld als vlag gaan, als voetbalfan, of als een foute versie van ‘the american wonder woman’ zoals op de afbeelding hiernaast.

 

 

 

 
 

Themafeest Tip 2: Dead Celebrities

Oftewel, dode beroemdheden, maar dat klinkt dan weer minder interessant. Waarschijnlijk zul je veel Amy Winehousen tegenkomen en Elvis Presleys en Michael Jacksons zullen ook wel vertegenwoordigd zijn, al was het alleen maar omdat ze lekker duidelijke kenmerken hebben. Met een Michael Jackson outfit als die van hiernaast zul je vast en zeker de beste Michael Jackson imitatie op je themafeest zijn.
 

 
 

Themafeest Tip 3: Andy Warhol

Je zult bij een themafeest “Andy Warhol” niet meteen denken aan Lady Gaga, maar dat maakt je wel zo origineel. Lady Gaga beweert namelijk dat haar outfits geïnspireerd zijn op Andy Warhol. Uiteraard kun je ook gaan als Marily Monroe (van dat schilderij weet je wel), of als Andy Warhol zelf.

 

 

 

 

 

 

Gerelateerd:

  1. Help! Familie weekend…
  2. Parkeerpret op Schiphol
  3. De Beste Ereader

Geef een reactie

Naam (verplicht) :
Email (verplicht) :
Website :
Je reactie :

Door Over Life and You

Lifeandyou.nl staat vol met artikelen over lifestyle en andere zaken die mij interesseren, inspireren, of simpelweg op mijn pad komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *