Iedereen die me een beetje kent weet dat ik best sportief ben. Ik doe aan hardlopen, volg lesjes bootcamp op de sportschool en probeer zo vaak mogelijk de auto te laten staan en de fiets te pakken.

Waar ik absoluut van gruwel is voetbal. Nooit begrepen wat daar nou leuk aan is. 22 mannetjes die over een veld rennen in een ambiance die riek naar verschraald bier en veel gebral.

Ik ben dan ook oprecht blij dat aanstaande zomer Nederland niet meedoet aan het EK-voetbal in Frankrijk. Want voor je het weet zit je een maand lang toch weer mee te kijken en wordt het nog spannend ook.

Nee, juni 2016 wordt een heerlijk rustige maand hoop ik. Lekker naar buiten, de tuin in, wandelingen maken, naar het strand. Zat te doen. Ik heb al een flinke planning gemaakt.

Totdat ik van de week Mark Rutte op tv zag verschijnen. Hij hield een toespraak ergens in België volgens mij al een poosje geleden alweer. Mark zei daar: ‘Nu Oranje niet meer meedoet, gaat heel Nederland bij het EK supporteren voor ú.’ Pardon? Mark wat maak je me nou? Ik dacht het toch echt van niet, ik juich al niet voor Oranje, laat staan voor die malle Belgen. Die bakken er qua voetbal toch niet veel van dus weg ermee.

Ik kan me daar best boos over maken. De premier die lollig probeert te zijn en zo mogelijk mijn juni maand om zeep gaat helpen.

Hieronder kun je het fragment terugzien. Dan gruwel ik nog even verder.

Deel mee…

Door Over Life and You

Lifeandyou.nl staat vol met artikelen over lifestyle en andere zaken die mij interesseren, inspireren, of simpelweg op mijn pad komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *