Wat nu weer voor Vaderdag..?

Een Cadeau voor Mannen

Altijd lastig om voor mannen een cadeau te kopen. Op een gegeven moment heb je alle standaard cadeau’s als een bierpakket, een abonnement op een tijdschrift of een fles sterke drank al wel gehad en wat dan.. Mannen zullen het er ongetwijfeld niet met me over eens zijn, maar ik ben van mening dat het veel makkelijker is om voor vrouwen een cadeau te kopen dan voor mannen. Het aanbod voor vrouwen is veel groter en dit geldt voor zowel kleding als sieraden, accessoires, geurtjes en ga zo maar door. En weet jij wat het tegenovergestelde is van een chick flick?.. Ik heb mijn punt gemaakt denk ik.

De Tip voor Vaderdag

Ook voor mijn vader vind ik het lastig om weer met iets origineels aan te komen zetten. Ik heb namelijk zo’n vader die ieder jaar zegt dat hij niets hoeft. Als je dan toch wat wilt geven, dan moet het in ieder geval praktisch zijn. Maar wie vind het nou leuk om aan te komen zetten met een snoeischaar of een schroevendraaier? Een voordeel is wel dat ik bij een cadeau voor mijn vader in een wat duurder segment kijk dan voor een vage kennis die toevallig ook man is. In een wat duurder segment heb je uiteraard al wat meer keus. Ik heb dit jaar gekozen voor een nespresso-apparaat. Tenzij jouw vader een van de 3 mannen in Nederland is die liever thee heeft, is dit misschien ook een tip voor jou:

Magimix Nespressoapparaat

Meer op: http://www.espressomachine-vergelijk.nl/

Gerelateerd:

  1. Relatiebemiddeling ja/nee?

Door Over Life and You

Lifeandyou.nl staat vol met artikelen over lifestyle en andere zaken die mij interesseren, inspireren, of simpelweg op mijn pad komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *