Feestjurkjes festijn

Sinterklaas komt er eerst nog aan en daarna is het alweer snel tijd voor kerst en oud- en nieuw, met alle bijbehorende gala’s, borrels, diners en familiebezoeken die daarbij horen. Genoeg redenen dus om leuke feestjurkjes aan te schaffen. Je kunt dan denken aan lange galajurken, sexy cocktail jurkjes of elegante kerstjurken. In dit artikel laat ik je twee strapless feestjurkjes, een cocktail jurkje met 1 opvallende schouderband en een klassieke cocktailjurk, de ‘little black dress’.

Feestjurkjes 1: Nachtblauwe strapless jurk

Deze nachtblauwe strapless jurk van Heine heeft baleintjes in het rugpand en een rubberen band aan de bovenkant, zodat de strapless jurk goed op zijn plaats blijft. De lengte is ongeveer 98 centimeter, oftewel tot net boven de knie. De voering is voor 100% van acetaat, de rest is van polyester. Even snel wassen zit er niet in; deze strapless jurk zul je naar de stomerij moeten brengen wil je hem nog een keer aan kunnen doen. Een voordeel is dat dit echt zo’n jurkje is die even elegant als sexy is, door de elegante, niet te schreeuwerige stof enerzijds en het vrouwelijke, korte model anderzijds.

Feestjurkjes 2: Srapless jurk met glitterdetail

Deze strapless cocktailjurk van opvallend glanzend materiaal is geschikt voor een avondje schitteren. De strapless jurk is afgewerkt met pailletten en glanzende straafjes bij het decollete. Met zijn 92 centimeter lengte is echt een erg kort jurkje, dus je moet wel veel huid durven laten zien! Voordeel is dat je deze strapless jurk wel gewoon gewassen kan worden.

Feestjurkes 3: oranje cocktailjurk

Dit is echt het perfecte jurkje voor als je een perfect lijf hebt. Dan staat hij namelijk zoals bij mevrouw op de foto. Heb je een bobbeltje hier en daar, dan is deze jurk niet aan te raden, want je ziet echt álles. Wat wil je ook, voor € 29,99! Ben jij een van de gelukkigen met een perfect figuur, dan is deze opvallende oranje cocktailjurk met bloemenband een jurk die je niet zou moeten laten hangen. Dit model valt niet direct onder de kerstjurken; het is meer geschikt voor feesten met een tropisch tintje. Maar ach, dan heb je toch alvast wat voor de zomer, of je nieuwe themafeest?

Feestjurkjes 4: Klassieke cocktailjurk

Deze little black dress valt op door zijn eenvoud. Ookal heb je niet zo’n decollete als de vrouw op de foto, gegarandeerd dat deze jurk je goed staat. Door de plooien is een klein buikje niet erg en stevige schouders worden mooi verholen onder de korte mouwtjes, in tegenstelling tot bij een strapless jurk. De V-hals zorgen voor een sexy halslijn en met zijn 94 centimeter staan ook je benen in het middelpunt.

Gerelateerd:

  1. Glitter kleding?
  2. Zwoele dagen & Zomerjurkjes
  3. Bruin zonder zon

Door Over Life and You

Lifeandyou.nl staat vol met artikelen over lifestyle en andere zaken die mij interesseren, inspireren, of simpelweg op mijn pad komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *