Parfum webshops en vergelijkingssites

Het stikt op het internet van de webshops die parfums verkopen, maar maar weinig die een groot assortiment hebben. Wel zijn er vergelijkingssites die een groot assortiment hebben en waarvandaan je ook de parfums kunt bestellen. Wat ik alleen altijd lastig vind aan vergelijkingssites als Kieskeurig en Beslist en zo, is dat het assortiment aan producten zo groot is dat je al snel 100 keer aan het klikken bent voordat je bent gekomen waar je wilde zijn. Gelukkig komen er ook steeds meer kleine vergelijkingssites, die maar 1 soort product vergelijken. Zo kwam ik ook terecht op Parfum-vergelijk.nl.

Waarom Parfum-vergelijk?

Ik word al helemaal enthousiast als ik de homepage zie. Super stijlvol! Dat is wel even anders dan Kieskeurig. Daarnaast hebben ze veel parfums in het assortiment en daarnaast ook Bodylotion, Douchegel, Aftershave en dergelijke. Het is soms wel even zoeken naar het type parfum dat je zoekt, want je kunt selecteren op merk, categorie en sekse, maar niet op type. Wat wel weer prettig is, is dat de meeste omschrijvingen niet zo zweverig zijn als dat meestal het geval is bij parfum, maar vaak gewoon welke geuren er in het parfum verwerkt zijn. Wat ik nog wel het beste vind van de site is dat alle prijzen al meteen inclusief verzendkosten zijn, dus geen verrassingen achteraf.

Deel mee…FacebookTwitterPinterestLinkedin

Door Over Life and You

Lifeandyou.nl staat vol met artikelen over lifestyle en andere zaken die mij interesseren, inspireren, of simpelweg op mijn pad komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *