Mijn Droomhuis Gevonden

Ik was vroeger echt een meisje-meisje (en misschien ben ik dat stiekem nog steeds wel). Als meisje-meisje bestaat er niets mooiers dan barbies, roze jurkjes en lakschoenen… Of toch?

Royal Toys Speelhuizen in Abbenes

Laatst ging ik samen met een vriendin naar de showroom van Royal Toys in Abbenes. Waar? Ja, in Abbenes, een dorp met 860 inwoners tussen Schiphol en Leiden bij de splitsing van de A4 en de A44. Daar zag ik speelhuizen, daar zou je als groot meisje nog van dromen…

Royal Toys is een winkel met alles waar kinderen van dromen: skelters voor jongens, speelhuisjes (nou ja, speelhuizen) voor meisjes en trampolines voor allebei. Mijn vriendin wilde er naartoe om een skelter voor haar zoon uit te zoeken, maar mijn interesse ging uit naar de speelhuizen. Ik waande mezelf direct weer 9 jaar en kreeg vlinders in mijn buik van enthousiasme bij het zien van prinsessenhuisjes, kastelen en andere schattige speelhuizen.

Als je een dochter hebt en je hebt wat geld te besteden (minimaal € 1550), dan moet je echt even langsgaan bij de showroom vol speelhuizen. Je kunt ook online speelhuizen bestellen.

Ook speelhuizen voor jongens

Niet alleen voor meisjes zijn er speelhuizen verkrijgbaar, ze bieden bijvoorbeeld ook dit brandweerhuis aan voor jongens (en stoere meisjes):

Zoals ik al zei hebben ze naast speelhuizen ook trampolines en skelters. Trampolines zijn verkrijgbaar vanaf € 289 en Skelters vanaf € 199. Ook verkopen ze nog wat driewielers en loopfietsen.

Gerelateerd:

  1. Designmeubel voor thuis

Door Over Life and You

Lifeandyou.nl staat vol met artikelen over lifestyle en andere zaken die mij interesseren, inspireren, of simpelweg op mijn pad komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *