Popcorn maken

Hoe popcorn maken

Dit is een eenvoudig recept voor popcorn. Je kunt het maken met een magnetron of een kookplaat.

– Magnetron Popcorn: Plaats 4 eetlepels ongepofte pitten in een bruine papieren lunchzak. Vouw de bovenkant van de zak twee keer om om hem dicht te maken en plaats hem in de magnetron. Kook op hoog gedurende 2 minuten, of tot er 3 seconden tussen pops zit (magnetronvermogen varieert). Haal uit de oven en open de zak voorzichtig om stoom te laten ontsnappen voordat je het in een kom giet.

– Stovetop Popcorn: Plaats 1 eetlepel ongepofte korrels in een zware pan met 1/4 kopje olie en plaats op middelhoog vuur om de bodem van de pan licht met olie te bedekken. Wanneer de korrels beginnen te knappen, schudt je de pot om ze gelijkmatig te verdelen en verplaatst je ze over het oppervlak van de pan.

Hoe zoete popcorn maken

Eerst moet je de olie in een pan op het fornuis opwarmen. Dat doe je door de kachel op middelhoog vuur te zetten en aan de kook te laten komen. Zodra de olie is opgewarmd, kun je beginnen met het toevoegen van je ingrediënten.

Voeg eerst je korrels toe aan de pot en voeg dan geleidelijk zout en suiker toe tot je de gewenste hoeveelheid zoetheid krijgt. Eventueel kun je ook cacaopoeder of kaneel toevoegen. Roer dan alles door elkaar totdat het begint te knappen! Haal ten slotte van het vuur en giet het in een kom met wat boter erop voor een extra smaak!

Zoete popcorn in pan

Popcorn is een gezond en lekker tussendoortje. Met het juiste recept maak je het in een pan.

– Gebruik een pan met deksel om te voorkomen dat popcorn aanbrandt.

– Voeg olie en boter toe aan de pan en laat ze smelten voordat je de popcornpitten toevoegt.

– Kook de popcorn ongeveer 3 minuten op middelhoog vuur, voeg dan suiker of honing toe en roer tot deze is opgelost.

– Dek de pan af met het deksel en kook nog ongeveer 2 minuten, onder af en toe roeren om een gelijkmatige bereiding te garanderen.

Popcorn kopen

JIMMY’s TABASCO® popcorn – Sweet Chili BBQ – 8 stuks

Dit is een nieuwe smaak die onlangs werd geïntroduceerd door JIMMY’s TABASCO® popcorn. Het combineert de zoete en pittige smaken van Tabasco® met de boterachtige, zoute smaak van popcorn. Het resultaat is een lichte, zoete en pittige snack waar je smaakpapillen van gaan tintelen.

De verpakking bevat 8 stuks gearomatiseerde popcorn die 2 minuten in de magnetron worden bewaard om de volle smaak te krijgen.

Jimmy’s popcorn – Zout – 21 mini bags

Zout is een popcornbedrijf dat is opgericht in 1991. De naam van het bedrijf komt van het Nederlandse woord voor zout.

Het bedrijf verkoopt zijn popcorn in verschillende smaken, waaronder: boter, cheddarkaas, karamel en boterpecannoot.

Naast popcorn verkoopt Zout ook een kruidenmix gemaakt van dezelfde ingrediënten als hun popcorn. Deze mix kan gebruikt worden op zowel hartige als zoete gerechten om smaak toe te voegen.

Pinko – Popcorn – zoete smaak – 4 x 255g

Pinko is een popcornmerk. Het heeft een zoete smaak. Je kunt het in vier verschillende maten kopen – 255g, 500g, 1kg en 2kg.

Pinko is een popcornmerk dat gespecialiseerd is in zoete popcorn. Je kunt het in vier verschillende maten kopen – 255g, 500g, 1kg en 2kg.

Moonpop Popcorn – Sea salt -25 gram x 16 stuks

Popcorn is een soort maïs die in olie of vet is gekookt en vervolgens is gepoft. Popcorn kan als tussendoortje worden gegeten of als ingrediënt in veel gerechten worden gebruikt. Het is een populair voedsel voor bioscopen, kermissen en beurzen.

Zeezout popcorn is een soort popcorn die op smaak is gebracht met zeezout. De kruiden geven de popcorn een intensere smaak dan gewone popcorn.

Popcornmais Mais – Zout – 5 Kilo

Popcorn maïs Maïs – Zout – 5 Kilo

Dit is een uniek product waar je popcorn nog lekkerder van gaat smaken.

Laten we beginnen met de basis. Popcorn is een volkoren dat rijk is aan vezels, eiwitten en andere voedingsstoffen. Het bevat ook weinig calorieën en vet. Dit maakt het een gezonde snack voor elk moment van de dag! Popcorn kan worden genoten als een opkikkertje in de middag of als een schuldvrij tussendoortje voor het slapengaan.

Als je trek hebt in iets hartigs, probeer dan onze popcorn! Het zout op dit product maakt het perfect om van te snacken tijdens het tv-kijken of om een middaghonger te stillen. Strooi gewoon wat zout over je favoriete soort popcorn en geniet ervan!

Door Over Life and You

Lifeandyou.nl staat vol met artikelen over lifestyle en andere zaken die mij interesseren, inspireren, of simpelweg op mijn pad komen.