Beroemde auto’s en beroemde mensen gaan vaak goed samen. Soms worden auto’s zelfs beroemd door de mensen die er in reden, of juist in doodgingen. James Dean bijvoorbeeld, liet het leven in een Porsche 550 Spyder. Dezelfde auto waarin Pharrell Williams tegenwoordig rijdt.
Ryan Dunn (Jackass) liet het leven in een car crash en zijn collega Bam Margera vier maanden daarna bijna ook. In een Porsche nota bene, maar hij overleefde het wél.
Meestal gaat het gewoon goed, natuurlijk.

Zac Efron

Zac Efron rijdt al jaren braaf rond in een Porsche Cayman S. Zijn relatie met Vanessa Anne Hudgens mag dan voorbij zijn, de liefde tussen Zac en zijn hypermoderne bolide is er niet minder om.
Efron speelde veel in musicals en stond zelfs aan de zijde van John Travolta en Christopher Walken in ‘Hairspray’, een sixties muziekfilm met haaienvinnenauto’s, white walls en liters haarlak. Mooi dat hij nu de tijd van ouderwetse auto’s achter zich heeft gelaten. Zou hij wel zelf zijn Porsche Cayman onderdelen kopen als er iets mis is? Of gewoon even naar de garage rijden…

Bridget Marquardt

Niet meteen de bekendste van het stel, maar zeker niet minder interessant: Bridget Marquardt. Als je bijna 80 afleveringen hebt gemaakt van The Girl Next Door, over de meiden van Hugh Hefner, verdien je wel een plaatsje in deze categorie. Eigenlijk was Bridget helemaal geen Playboy Bunnie en ook al geen naaktmodel, maar ze liet wel de velgen van haar Porsche Cayman aanpassen naar Bunnie-model en het kenteken liegt er ook niet om: PLABUNY. Dat zijn nog eens Porsche Cayman onderdelen om trots op te zijn.

Lindsay Lohan

Iemand die maar beter flink wat extra Porsche Cayman onderdelen in huis kan halen, is Lindsay Lohan. Dat zij überhaupt mag autorijden lijkt ons ondenkbaar, maar toch is het zo. Begin dit jaar werd ze gespot in een hagelwitte Porsche Cayman S. Ze ging er niet mee naar het circuit; een bezoekje aan de reclasseringsambtenaar stond op de agenda.
Mevrouw Lohan staat toch vooral bekend om haar losbandige gedrag, nog meer dan haar acteerkwaliteiten. Laten we hopen dat ze niet in het rijtje ‘dode beroemdheden met een Porsche’ eindigt. Ze heeft al een aantal dure auto gecrasht, waaronder Porsches. Zonde.
Wist je trouwens dat Lindsay Lohan in een heuse race-film heeft gespeeld? Herbie Fully Loaded – jawel, de film met het eigenzinnige Volkswagen Kevertje uit 2005. Het kan raar rollen in het leven.

Deel mee…

Door Over Life and You

Lifeandyou.nl staat vol met artikelen over lifestyle en andere zaken die mij interesseren, inspireren, of simpelweg op mijn pad komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *