Werkkleding: veilig én vrouwelijk

Het aantal vrouwen dat werkt in de bouw en industrie is de afgelopen jaren steeds groter geworden. Maar toch leek het aanbod van vrouwelijke werkkleding hier bij achter te blijven.

Nu is veiligheid het belangrijkste criterium, maar comfort en de looks zijn ook wat waard. En je op je gemak voelen in de bedrijfskleding is bijna net zo belangrijk als plezier hebben in het werk zelf! Stoere maar stijlvolle vrouwen in deze branches waren helaas lang aangewezen op kleding in een kleine maat die voor mannen was bedoeld.

 

  Hippe werkbroeken van Engelbert-Strauss

Het Duitse familiebedrijf Engelbert-Strauss is een van de grootste leveranciers op het gebied van bedrijfskleding. En dat is heel begrijpelijk, want in hun collectie is wel degelijk mooie, vrouwelijke werkkleding te vinden die comfortabel, veilig én mooi is! Aan de pasvorm is uitgebreid gedacht: zo is er grote keuze aan broeken die geschikt zijn voor dragers met vormen.

7/8 Broeken, shorts, werk- en tuinbroeken, wijdere modellen met meer comfort of juist hippe jeans in een strakker model het voldoet aan alle eisen die je als vrouw kan stellen aan werkkleding. Denk hierbij ook aan waterdichte parka’s met een warme (nep)bontkraag, mooie donsjacks in leuke kleuren of getailleerde blouses met hippe ruitprintjes.

3D view van alle beroepskleding in de webshop

jacksEngelbert-Strauss heeft een speciale sectie op de website voor de dameskleding, waar je alle artikelen en details met animaties en in 360° kan zien. Zo weet je zeker dat je nieuwe werkoutfit helemaal bij jou en al je wensen past! En met een gemiddelde levertijd van slechts 3-4 werkdagen heb je het razendsnel in huis.

Anno 2014 is het aanbod in werkkleding voor vrouwen groter dan dat het ooit geweest is. Logisch, want steeds meer vrouwen vinden hun ideale beroep in de bouw, industrie of een andere sector waar vaak werkkledij wordt gedragen. Daarom wordt het steeds belangrijker dat deze kleding goed zit, veilig en degelijk is maar ook met plezier gedragen wordt door de dames in deze branches.

m4s0n501

Gerelateerd:

  1. Vrouwen en Porsches
  2. Sim Only: van voordelig alternatief naar populairste abonnementsvorm
  3. Retro artikelen online

Comments are closed.

Door Over Life and You

Lifeandyou.nl staat vol met artikelen over lifestyle en andere zaken die mij interesseren, inspireren, of simpelweg op mijn pad komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *