9 Straatjes nu ook Online!

Als je uit Amsterdam komt of er woont dan ken je ze wel: de 9 straatjes. De hipste en op de PC Hoofdstraat na misschien ook wel de duurste winkelstraten van Amsterdam. Toch zitten er ook winkels tussen met hele betaalbare dingen en de duurdere winkeltjes hebben dan ook artikelen die je niet zult terugvinden in een H&M of Vero Moda. Kom je niet uit Amsterdam of heb je niet de mogelijkheid om lekker door de 9 straatjes te banjeren, dan kun je nu ook online terecht! Supervet natuurlijk. Hoewel ik graag de negen straatjes doorloop vind ik het wel heel relaxed om thuis het aanbod te kunnen bekijken. Kan ik het alsnog in de winkel gaan kopen, of lekker lui alles thuis laten bezorgen.

De website 9 straatjes online.com

Op de website van de 9 straatjes vind je artikelen uit heel veel winkels van de 9 straatjes. Je kunt de artikelen per shop bekijken, maar je kunt ook direct zoeken naar bijvoorbeeld ‘damesjassen’ en je krijgt een overzicht van alle damesjassen uit het bestand, ongeacht welke winkel. Naast kleding voor dames en heren kun je ook accessoires, lifestyle- & cadeauartikelen bekijken en bestellen. Tenslotte kun je ook nog zoeken op merk. Het aantal merken is enorm, maar denk bijvoorbeeld aan Supertrash (damesmode), Blue Q (grappige boekjes en blikjes) en Rolex (horloges).

Vette artikelen, gevonden op de 9 straatjes online

Ik weet wel dat met family drugs gewoon medicijnen als aspirines worden bedoeld, toch geeft die tekst op dit verder keurige, ouderwetse kistje het iets grappigs. Daarnaast vind ik ouderwetse sigarendoosjes altijd leuk. Om te krijgen én om te geven. Dit Family Drugs sigarendoosje is van het merk Blue Q en kun je in de webwinkel kopen voor € 17,50 ,-.

En dan deze Laundry Industry Jumpsuit Stoer met sneakers, sexy met pumps.  Verkrijgbaar voor € 149,90 ,- in de maten XS t/m XL.

Gerelateerd:

  1. Twitterwaardig
  2. Website gespot: Parfumvergelijk
  3. Gevaarlijke kozijnen!

Door Over Life and You

Lifeandyou.nl staat vol met artikelen over lifestyle en andere zaken die mij interesseren, inspireren, of simpelweg op mijn pad komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *