Een tijdje terug mocht ik een leuke bestelling doen, namelijk een foto op glas! Ik was erg benieuwd hoe dit er uit zou zien, want zoiets had ik nog niet eerder voor ogen gehad.

De foto op glas heeft goed uitgepakt! De plaat is zoals je kan zien een klein beetje doorzichtig, zo kan er nog wat licht doorheen vallen. De kleuren zijn ook mooi helder net als op de originele foto. Helaas heb ik nog niet de kans gehad om hem op te hangen, want over een aantal weekjes ga ik verhuizen. Maar ik ben heel benieuwd hoe het lijkt als deze echt aan de wand hangt! (dan zal ik de foto uploaden bij dit artikel)

Foto op glas online bestellen

Bij FotoOpGlas.nl word je foto afgedrukt op glas/acrylglas van hoge kwaliteit. Je kunt kiezen uit verschillende glasdiktes, zodat je zelf kan kiezen wat jij het mooiste vind in jouw interieur! Een foto op glas is zowel voor binnen als buiten te bestellen.
Voor het ophangen van de glasplaat zijn er verschillende ophangsystemen. De afstandhouders (die je op de foto hieronder ziet) en een ophang systeem voor de zijkant. Bij de afstandhouders komen er 4 gaten in uw foto, daar kun je de afstandhouders bevestigen. De glas plaat komt zo een stukje van de muur te hangen waardoor er meer diepte word gecreëerd. Bij het ophangsysteem voor de zijkant worden er geen gaten door de foto geboord. Het systeem kan aan de zijkant worden bevestigt en komt zo tegen de muur te hangen.

Zoek jij een originele en mooie manier om je foto te laten zien in je interieur? Dan is dit zeker een aanrader! Mijn foto op glas krijgt zeker een mooi plekje in mijn nieuwe huisje. Zodra die hangt zal ik het jullie zeker laten zien!

Door Over Life and You

Lifeandyou.nl staat vol met artikelen over lifestyle en andere zaken die mij interesseren, inspireren, of simpelweg op mijn pad komen.