Kinderen hebben eindeloze hoeveelheden speelgoed, knuffels en andere spulletjes. Als je weinig ruimte hebt, waar laat je dat dan allemaal? Een van de oplossingen is een bed met opbergruimte! Lees er meer over in dit artikel.

Ruim je kamer eens op!

Het is een veel gehoorde kreet in menig huishouden waar kinderen wonen: Ruim je kamer eens op! Kinderen hebben zoveel spullen, speelgoed, knuffels. Waar laat je dat allemaal? Nou gewoon op de grond. Volgens het kind. Maar daar ben jij niet zo blij mee, dus wil jij dat het (van tijd tot tijd) toch echt even goed wordt opgeruimd. En daar heb je opbergruimte voor nodig. Kasten en planken. Wat nou als de kinderkamer niet zo heel groot is en er dus maar beperkt ruimte is voor opbergkasten, naast de noodzakelijke kledingkast? Mag je kind dan geen speelgoed hebben? Natuurlijk wel! Dan moet je gewoon creatief zijn. Bijvoorbeeld door je kind een bed te geven met een opbergruimte.

Bespaar ruimte met een bed met opbergruimte

Bedden met opbergruimte zijn de ultieme oplossing voor een heleboel speelgoed en maar beperkte ruimte in de kamer. Het bed is een absolute must in de kinderkamer, dus hoe handig is het dan als je dat bed gelijk uitrust met wat ruimte om spulletjes in op te bergen. Zo neemt (een deel van) al dat speelgoed geen extra ruimte in en is het toch lekker dichtbij als het kind op zijn kamer aan het spelen is. En houd je dan toch nog ruimte over, dan kun je er misschien kleren, schoenen, beddengoed of handdoeken in kwijt. Er is altijd wel iets wat in dat handige plekje onder het bed past!

Nog een stapje verder: Bouw er een bureau aan vast!

Wil je nog een stapje verder gaan in het efficient omgaan met de beperkte ruimte in de kinderkamer? Kies dan een bed met niet alleen een opbergvak, maar ook een bureau eraan vast. Zo kun je op een beperkte ruimte een heel domein voor jouw kind creëren waar het zich thuis voelt en kan leren en spelen tegelijkertijd. Hoe handig is dat?

Veel keuze in kinderbedden

Zoveel kinderen en ouders, zoveel smaken! Gelukkig maar! Zoek je een goed kinderbed met opbergruimte? Ga dan vooral naar een specialistische webshop zoals emob.nl, waar je een reusachtige collectie kinderbedden, met en zonder opbergruimte, vindt. Jullie slagen er vast ook wel! Veel plezier met uitzoeken.

Door Over Life and You

Lifeandyou.nl staat vol met artikelen over lifestyle en andere zaken die mij interesseren, inspireren, of simpelweg op mijn pad komen.